Servicepris till Viking Line

Färjtrafik är marknadsföring och därför är kundundersökningar en del av vardagen för alla de fartyg som upprätthåller trafiken mellan Sverige, Åland, Finland och Estland. Sedan 2012 undersöker Service Score kundnöjdheten hos svenska företag, myndigheter och organisationer. I dag den 4 juni blev det klart att svenska folket anser att rederiet Viking Line ger allra bäst service på Östersjön. Viking Line vinner därmed utmärkelsen för fjärde året i rad – och för sjätte gången totalt.

Viking Line nominerades i år tillsammans med tre andra rederier i kategorin Transporter till sjöss, och vann med god marginal, enligt det egna pressmeddelandet.

– Det är en sann bedrift att vi får ta emot Service Score-priset för sjätte gången. Utan våra 3.000 ambitiösa medarbetare som tar hand om 6,5 miljoner resenärer varje år vore det inte möjligt – så ett stort tack till alla som bidrar med sitt kunnande och sin värme i varje enskilt kundmöte! Nu ska vi fira och sen ska vi fortsätta utveckla den goda service vi är kända för, säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör Viking Line Skandinavien.

Service Score mäter årligen kundupplevelsen hos närmare 200 svenska företag, myndigheter och organisationer i 20-talet olika branscher. Ett riksrepresentativt urval av svenska konsumenter svarar på frågor om hur service och kundbemötande fungerar. Viking Line har vunnit priset i sin kategori åren 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 och 2019. Övriga pristagare i resebranschen 2019 är bland annat SAS, Ving och Flygbussarna.

Birka Cruises läggs ned

Rederi Ab Eckerös styrelse har till sist tvingats fatta det oundvikliga beslutet. Birka Cruises läggs ned.
Läs mer »

Godby Shipping i ny linjetrafik

Oxelösunds hamn fortsätter ligga i framkant när det gäller utvecklandet av ny infrastruktur och kreativa lösningar.
Läs mer »
Foto: Emarine

Emarine gör Symphony ny igen

Nästa vecka inleder Silja Line sina kryssningar med M/S Silja Symphony från Stockholm till Visby via Åland.
Läs mer »

Tallink satsar och ökar trycket

Tallink Grupp har meddelat börsen att man tecknat ett kontrakt med Navirail OÜ för köpet av ro-pax-fartyget MS Sailor.
Läs mer »
Foto: Godby Shipping.

Misida i trafik för PO Ferries

M/S Misida är just nu i Engelska kanalen med sikte på Dublin där hon har kontrakterats för trafik på Irländska sjön för P&O Ferries,
Läs mer »

Vinstregn över Lundqvists

Medan världen står inför en av sina värsta kriser någonsin och läget är spänt överallt fortsätter åländska Lundqvist Rederierna att tjäna
Läs mer »