Vår vision är att vara Östersjöns ledande hamnterminal, med Europas bästa stuveri. På flera områden har vi redan nått dit, men tillsammans strävar vi varje dag efter att bli ännu bättre. Att välja Oxelösunds Hamn, är att välja en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där du jobbar nära dina medarbetare och där du har stora möjligheter att utveckla din kompetens. Du är en viktig del i utvecklingen av Oxelösunds Hamn! Vi söker nu

TRAFIKCHEF TILL OXELÖSUNDS HAMN

Som chef för avdelningen Trafik får du en viktig roll i att driva Oxelösunds Hamns fortsatta utveckling. Företaget står inför spännande förändringar med bland annat etablerande av en ny anläggning för hantering av naturgas. Arbetsuppgifterna är varierande. Du ingår i företagets ledningsgrupp och har därigenom, tillsammans med övriga ledningsgruppen, ett övergripande ansvar för verksamheten inom både Oxelösunds Hamn och dotterbolaget Oxgas. Inom avdelningen Trafik arbetar åtta medarbetare för vilka du har chefsansvar. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med följande ansvarsområden:

Trafikplanering.

Myndighetskontakter.

Kvalitetsledning.

Miljö, brand, säkerhet.

Tjänsten innefattar också att driva projekt och utvecklingsaktiviteter med anknytning till ovanstående områden.

Rollen medför många viktiga, både interna och externa, kontakter och därför är det viktigt att du är en god representant för företaget och ledningen. Du bygger förtroendefulla relationer och god samverkan genom hög kompetens och ett professionellt förhållningssätt. Företagets värdegrund, respekt, engagemang och effektivitet, genomsyrar allt vi gör och du är en tydlig bärare av den värdegrunden.

Du är en erfaren och ansvarstagande ledare som levererar resultat genom närvaro och fokus på verksamheten. För att lyckas väl behöver du vara analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du har ett starkt driv och en väl utvecklad affärsförståelse.

Kompetensmässigt så har du din bakgrund inom sjöfarten och har erfarenhet som sjökapten eller motsvarande. Kanske har du kompletterande utbildning/erfarenhet inom juridik och/eller så har du åtminstone ett starkt intresse för juridiska frågor, gärna kopplat till de områden som tjänsten omfattar. Du har erfarenhet från ledande positioner och tidigare vana av att hantera olika typer av myndighetsrelationer. Om du även har arbetat med kvalitetsledningssystem så är det meriterande.

Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Kontaktperson: 

Vd Douglas Heilborn, tel +46703997084. Epost: douglas.heilborn@oxhamn.se.

Läs mer om tjänsten på den här länken.

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Oxgas är ett helägt dotterbolag till Oxelösunds Hamn. Oxgas ska projektera, äga och driva LNG-terminalen i Oxelösunds Hamn. Läs mer på www.oxhamn.se.