Eckerökoncernen består av fem affärsområden med verksamhet inom sjöfart och turism. Koncernen bedriver kryssningstrafik mellan Stockholm och Mariehamn med M/S Birka, passagerar- och bilfärjetrafik på Ålands hav med M/S Eckerö och på Finska viken med M/S Finlandia, samt frakttrafik i huvudsak mellan Finland/Sverige och kontinenten med två fartyg. Koncernen bedriver även busstrafik på Åland. Eckerökoncernen har idag ca 1.200 anställda och årsomsättningen uppgår till ca 240 miljoner euro.

Till M/S Eckerö söker vi

Teknisk Chef

Som teknisk chef ansvarar du för fartygets tekniska utrustning samt underhåll av framdrivningsmaskineriet med tillhörande hjälpsystem i enlighet med gällande säkerhets- och miljökrav. Du är även med och planerar dockningar och andra projekt. För befattningen krävs behörighet för Sjöingenjör utfärdad av Transportstyrelsen (STCW III/2).

Vi söker dig som har relevant yrkeserfarenhet och behörighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Samarbetsförmåga och förmåga att utveckla och underhålla både utrustning och relationer är viktiga egenskaper. Du är en person som har en positiv grundinställning och tycker om att möta människor. Du trivs med att leda ett team, är engagerad och vill leverera kvalitet i alla led.

Arbetsvillkoren regleras enligt det svenska Färjeavtalet för maskinbefäl, med lokala avvikelser. Närmare information om avtal och avlösningssystem fås av personaldirektör Lasse Karlsson, lasse.karlsson@rederiabeckero.ax. Övriga frågor om tjänsten besvarar tekniske chefen Daniel Olsén, daniel.olsen@rederiabeckero.ax. Ansökan med personligt brev och CV lämnas senast den 25 januari 2019 på https://jobb.eckerolinjen.se/.