Brinner du för sjösäkerhetsfrågor? Vill du vara med och utveckla Viking Lines säkerhetsarbete? Vi söker en driftig sjösäkerhetsinspektör till avdelningen Marine Operations i Mariehamn.

Vi erbjuder ett intressant, utmanande och mångsidigt arbete, där du tillsammans med ett kompetent team av kollegor i land och ombord upprätthåller en god säkerhetskultur inom hela organisationen. Vi har en stark tro på framtiden och vårt nya fartyg inleder sin trafik 2021.

Dina arbetsuppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör att fungera som sakkunnig i alla frågor som berör fartygssäkerhet och nautisk drift. Du fungerar som koordinator och utvecklar rederiets säkerhets- och skyddsarbete i enlighet med säkerhets- och skyddsledningssystemens ISMC och ISPS krav. I tjänsten ingår arbetsresor.

Dina egenskaper

Du är en socialt kompetent ledare med god datorvana och har lätt för att kommunicera med både medarbetare, kunder och myndigheter.

Utbildning, erfarenhet och språkkunskaper

För arbetet krävs nautisk utbildning och sjökaptensbehörighet. Arbetsspråket är svenska och vi värdesätter goda språkkunskaper i finska och engelska. Tidigare erfarenhet av liknande säkerhetsarbete samt arbete ombord på fartyg är meriterande.

Ansökan och information

Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst med fyra månaders prövotid. För mer info, kontakta Fleet Captain Dan Roberts dan.roberts@vikingline.com eller tekniska direktören Ulf Hagström ulf.hagstrom@vikingline.com. Båda nås per telefon +358 18 270 00. 

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och löneanspråk senast 31.05.2019 via vår hemsida på den här länken.