Har du en erfarenhet av CRM-arbete i praktiken och vill vara med att stärka våra processer samt struktur gällande segmentering, marketing automation och datadriven marknadsföring? Vi kan erbjuda en utvecklande tjänst att leda Viking Lines nya CRM-processer samtidigt som ett gott samarbete krävs med olika delar av Viking Lines organisation.
I rollen ansvarar du även för Viking Lines marknads- och kundundersökningar, vilket innebär att du upprätthåller, initierar samt löpande rapporterar marknads- och kundinsikter. 

Ditt uppdrag:

Vi letar efter en person som är nyfiken, strukturerad, analytisk och självgående. Du är kommunikativ med en förmåga att på ett tydligt och pedagogiskt sätt presentera din analys både muntligt och skriftligt.  

Du har:

I arbetet har du en kontinuerlig kontakt framförallt med försäljnings- och marknadsföringsorganisationen, men även med ombordorganisationen.  Du rapporterar till affärsutvecklingschefen. Placeringsort är företrädesvis Mariehamn, men även Helsingfors, Åbo eller Stockholm är möjligt. 

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Gustaf Eklund, Affärsutvecklingschef, på telefon +358 (0)18-27000.

Är du intresserad, så hör av dig snarast då vi kan rekrytera innan ansökningstiden går ut. Vänligen skicka ansökan jämte löneanspråk och CV senast den 23 oktober via www.vikingline.com.