Vi söker

REPARATÖRER TILL VIKING CINDERELLA

Är du en tekniskt kunnig, glad och händig person? Jobbar du gärna i team? Vi har i så fall dig en intressant och stimulerande jobbutmaning ombord!  

Vi erbjuder två ordinarie tjänster med olika specialkompetenser enligt följande: 

Reparatör 1 med inriktning på inredningsunderhåll i hela fartyget. Du kommer även att jobba i passagerarutrymmen i direkt kontakt med våra kunder vilket ställer krav på ett vänligt och glatt bemötande samt utmärkt kundservice.

Reparatör 2 med inriktning på maskinunderhåll. Arbetet innebär primärt maskinrelaterade reparationer samt underhåll. Som maskinreparatör arbetar du både självständigt och i grupp. Till arbetsuppgifterna hör underhåll av teknisk utrustning såsom till exempel kolvhalningar, separatorhalningar, service på ventilationssystemet och vakuumsystemet samt nykonstruktioner av varierande slag.

Vi söker dig som är kunnig och intresserad av fartygets tekniska arbeten. Mångårig erfarenhet som motorman eller reparatör ses som en fördel.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom svetsning, skärande bearbetning samt ett allmänt gott tekniskt kunnande.

Som reparatör ingår du i ett team av flera reparatörer på maskinavdelningen, med 1:e fartygsingenjören som arbetsledare. Du är även en del av fartygets säkerhetsorganisation.

Arbetet kräver grundläggande säkerhetskunskaper (Basic Safety Training), grundläggande sjöfartsskyddsutbildning/ särskilda sjöfartsskyddsuppgifter, giltigt läkarintyg för sjötjänst, pass och sjöfartsbok. Behörighetsbrev enligt STCW Manila som matros/ vaktgående maskinpersonal eller befaren maskinpersonal. Goda kunskaper i svenska är ett måste.

På eventuella frågor svarar maskinkontor.cinderella@vikingline.com eller HR Specialist Laura Nieminen laura.nieminen@vikingline.com.

Registrera din ansökan på vikingline.com senast 3.11.2019. Tillträde enligt överenskommelse.