Viking Line söker reparatör med inriktning på inredning

Är du händig och tycker om att jobba självständigt? Tycker du att det är viktigt att våra fartyg ser fina och välskötta ut i inredningen? Du strävar alltid efter att kunden får en bra upplevelse ombord. Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har lämplig utbildning och behörighet som maskinman, reparatör eller matros. Du har goda kunskaper i underhållsarbeten inom inredning. Goda kunskaper i svenska är en nödvändighet, övriga språk är meriterande.

Vi förväntar oss att du är en bra lagspelare då du kommer att ingå i ett team av reparatörer ombord. Vi värdesätter positiv attityd, stresstålighet och ansvarstagande. Du deltar i det dagliga underhållsarbetet och reparationer. Du har högt säkerhets- och miljötänkande. Du kommer även att utföra de säkerhetsuppgifter som hör till Din befattning ombord.

Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande jobb. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med eventuell förlängning och med tillträde snarast. Hos oss finner du en stabil arbetsgivare, som har varit verksam i rederibranschen i sextio år. Vi arbetar enligt ett 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång ledighet.

Vill du vara med och utveckla underhållsarbetet ombord?  Sök redan i dag! 

Lämna in din ansökan med CV och referenser senast 8 mars 2020.

På eventuella frågor svarar:

Maskinchef M/S Gabriella maskinchef.gabriella@vikingline.com

HR Specialist Kaisa Moilanen kaisa.moilanen@vikingline.com