Är du en positiv och resultatinriktad lagspelare? Är en motiverad och välmående personal en hederssak för dig? Nu har du chansen att vara med och utveckla Östersjöns bästa service ombord på vårt vackra kryssningsfartyg Viking Cinderella, där utsökt mat, shopping, spa och toppartister hör till kryssningens höjdpunkter. Vi söker en engagerad, ambitiös och inspirerande

PURSER (personalchef) till M/S Viking Cinderella

Vi söker Dig som har lämplig utbildning, gärna högskoleexamen inom HR som t ex personalvetare och som redan har arbetserfarenhet inom personal- eller ekonomiförvaltning. Språkkraven är goda kunskaper i svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Pursern fungerar som fartygets personalchef, som leder, utvecklar och samordnar verksamheten inom fartygets administrativa funktion. Som purser är du medlem i stabsfunktionen, som leds av befälhavaren. Du är även medlem i fartygsledningsgruppen, stöder förmännen i personalfrågor och du är också fartygets närmaste kontakt till rederiets sjöpersonalavdelning.

Vi erbjuder dig ett utmanande, intressant och stimulerande jobb med goda personalförmåner. Ombord arbetar vi enligt ett 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång ledighet, t ex 10 dagar jobb/10 dagar ledighet. Viking Line är en stabil arbetsgivare, som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år och ett att våra allra viktigaste mål är att alla, både personal och resenärer, ska trivas ombord.

Vi förväntar oss att du är en bra ledare med förmågan att kunna inspirera och engagera personalen samt att leda personaladministrationen på ett resultatinriktat sätt. Du är positiv, har lätt för att ta initiativ och ansvar och arbetar strukturerat och självständigt. Du har också god organisations- och samarbetsförmåga, kan lösa problem där de uppstår och är inte rädd för att arbeta i ett högt tempo. Här kan man läsa mer om tjänsten på Viking Lines hemsida.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde 1 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Intresserad? Sök senast 31.3.2019 med cv och referenser. Eventuella frågor riktas till sjöpersonalchef Lena Marcus, tel. +358 18 270 00 (växel).