Har du erfarenhet inom politiken, framförallt kring transport- och besöksnäringen, och förståelse för samspelet mellan politik och kommunikation? EHRENBERG Kommunikation erbjuder en spännande tjänst på en snabbt växande kommunikations- och public affairs-byrå.

EHRENBERG Kommunikation är en internationell full service-byrå specialiserade inom transport, turism och lifestyle. Vi levererar politiska lösningar på våra hemmamarknader i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland och arbetar för en rad nationella och internationella kunder. Vi söker nu dig som vill vara en del av att utveckla vår expertis, vårt nätverk och inflytande på den svenska marknaden och sammanlänka politiska lösningar över gränserna. 

Din profil:

Vi erbjuder:

Din arbetsplats kan vara på vårt Stockholmskontor eller på vårt skandinaviska huvudkontor på Nyhavn i Köpenhamn. Ditt arbetsområde är Sverige med svenska som huvudspråk. Då många av våra kunder är verksamma på flera marknader är det nödvändigt att du behärskar engelska på en hög nivå samt eventuellt tyska eller danska. 

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka gärna en ansökan med CV till career@ehrenberg-kommunikation.com senast den 28 december 2017. Märk ditt mail med ”Public Affairs-konsult SE”. 

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt. Tjänsten rapporterar direkt till VD Allan Sonne Sørensen.  Vid frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kan du kontakta Allan Sonne Sørensen på +45 51 88 82 70.

 

 

 

 

 

 

Om oss

 

EHRENBERG Kommunikation är en internationell byrå med egna kontor i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland samt partnerbyråer på ett flertal marknader. Vi är specialiserade på gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och lifestyle. 

 

Det täta och öppna samarbetet med våra kunder ligger till grund för allt vi gör. Ett samarbete som drivs av önskan att utveckla och leverera markanta resultat. Vi arbetar med en rad nationella och internationella kunder – stora som små – och är övertygande om att den mest effektiva kommunikationen skapas och växer ur inspirerande dialog.

 

Läs mer om oss på www.ehrenberg-kommunikation.se.