Vill du bli lanseringsansvarig projektledare för Östersjöns klimatsmartaste fartyg? På Viking Line arbetar vi med tusentals upplevelser! Det handlar till exempel om god mat, shopping, spa och underhållning alla dagar i veckan. Men också weekends i hippa Helsingfors, charmiga Åbo och stugor på de röda granitklipporna i den åländska skärgården.

Vi binder samman Sverige med Åland och Finland och är det rederi som flest svenskar föredrar. Just nu bygger vi dessutom Östersjöns klimatsmartaste fartyg i Xiamen i Kina, som kommer i trafik mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo år 2021. Läs mer om fartyget på den här länken.

Nu söker vi en lanseringsansvarig projektledare som ska fungera som den kommunikativa spindeln i nätet när vi lanserar vårt nya fartyg i Sverige, Finland och internationellt. Du kommer att ansvara för att skapa kännedom och engagemang kring fartyget såväl internt som externt, under byggnadsprocessen och när fartyget kommer i trafik.

Du vet hur man målgruppsanpassar, paketerar och genomför attraktiv kommunikation. Du producerar engagerande skriftligt och visuellt innehåll till digitala kanaler, möten och event, och uttrycker dig obehindrat på svenska, finska och engelska såväl i tal som i skrift. Du är en prestigelös och kreativ koordinator som tycker om varierande
arbetsuppgifter. Du är förtroendeingivande och skapar goda relationer både internt och externt.

Ditt jobb blir bland annat att:

Vi söker dig som är:

Utbildning och erfarenhet:

Tjänsten är en projektanställning på 2 år med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Du kommer att rapportera till Head of Business Development i Mariehamn, Åland. Din placering kommer att vara i Stockholm, Helsingfors, Åbo eller Mariehamn beroende på din nuvarande bostadsort. Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30 april 2019.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Gustaf Eklund, Head of Business Development Viking Line på +358 18-27769.

Varmt välkommen med din ansökan som du når på den här länken.