VAR MED OCH FÖRVERKLIGA ETT NYTT SPÄNNANDE SKUTPROJEKT PÅ ÅLAND!

Stiftelsen Emelia, som står bakom bygget av galeasen Emelia, anställer en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Tjänsten är på deltid med prövotid och lön enligt överenskommelse.

Vad gör du? 

Som projektkoordinator är du spindeln i nätet för hela projektet och ser till att det genomförs på bästa sätt. Du samarbetar med stiftelsens styrelse, projektets arbetsgrupper och byggare och samordnar verksamheten. Jobbet är varierande. Du sköter kommunikationen både inom projektet och externt. Du sköter marknadsföring och uppdaterar hemsida och sociala medier. Du har kontakt med sponsorer och sköter ansökningar om medel, redovisningar och allmänna kontorsuppgifter.

Vad kan du?

Du är duktig på svenska och engelska – både i tal och skrift. Det är en merit om du kan fler språk. Du är duktig på att organisera och du är kreativ och effektiv. Vi uppskattar att du kan ta egna initiativ, är bra på att samarbeta och vill ta aktiv del i teamarbetet kring vårt stora projekt. Stor vikt läggs vid din förmåga att planera, utveckla, kommunicera och sköta administration. Däremot behöver du inte vara en expert på skeppsbyggeri, men vi uppskattar att du har en genuin känsla för de åländska skeppsbyggar- och skutseglartraditionerna.

När?

Skicka in din fritt formulerade ansökan med meritförteckning till info@emelia.ax senast den 03.12.2018. Närmare information lämnas av Britt Inger Wahe: brittinger.wahe@icloud.com eller +358 40 5501144.