NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som dagligen ransporterar passagerare och gods över Kvarken med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i Norden kan vi erbjuda våra passagerare snabb och fungerande WiFi-uppkoppling under hela resan som tar 4,5 timmar. Just nu pågår bygget av ett nytt fartyg vid Rauma Marine Constructions för leverans i maj 2021.  Vi söker nu en

NAUTISK INSPEKTÖR / ISM

Som nautisk inspektör ansvarar du för bland annat:

Vi söker Dig med erfarenhet av ISM. Nybyggnadserfarenhet är en merit. Du har goda ledaregenskaper samt god förmåga att arbeta i team. Du har förmågan att skapa engagemang och ser inga svårigheter i att fatta beslut. Du är självgående och tar initiativ.

Nautisk kompetens samt tidigare arbete ombord som befäl på passagerarfartyg är en merit. Arbetet bedrivs huvudsakligen under kontorstid men beredskapstjänstgöring ingår. En del resor förekommer i tjänsten varför körkort är ett krav. Du har även möjlighet att vara med och övervaka nybygget i Raumo vid behov. Huvudsaklig placeringsort är på kontoret i Vasa.

Nya fartygets säkerhetsspråk, inkluderat ISM, är engelska varför goda muntliga och skriftliga kunskaper krävs. Arbetet förutsätter även goda kunskaper i finska och svenska.  Du bör vara bosatt i Österbotten då beredskapstjänstgöring kräver att du ska vara anträffbar fysiskt på kort varsel.

Tjänsten tillsätts snarast.  Du rapporterar till rederiets Fleet Manager. Alla ansökningar och samt löneanspråk behandlas konfidentiellt.

Din personligt formulerade ansökan vill vi ha senast den 30 maj 2019.

Tilläggsuppgifter ges av och ansökan sändes till VD Peter Ståhlberg, peter.stahlberg@wasaline.com, tel +358 40 5592353.