Vill du ansvara för den tekniska driften på ett av Viking Lines fartyg? Brinner du för utmaningar och ansvar? Vi söker Maskinchef och Teknisk chef till ordinarie tjänster. Sök i dag, vi ser fram emot din ansökan och går igenom dem löpande!

Din framtida utmaning

Drivs du av stimulerande arbetsuppgifter och strävar efter att ständigt utvecklas i ditt arbete? Som maskinchef/teknisk chef ansvarar du för den tekniska driften av hela fartyget, har personalansvar på maskinavdelningen och ingår i fartygets ledningsgrupp.

Du jobbar gentemot leverantörer och i nära samarbete med bolagets Marine Operations-avdelning, samt deltar i affärsplaneringen och uppföljningen av budgeten för din avdelning. 

Initiativförmåga, ansvarstagande, teamwork, ärlighet, lojalitet och öppenhet är ord som kan användas för att beskriva dig. Som chef arbetar du för att förverkliga företagets vision och mission och inspirera andra att genomföra den. Du vet hur man skapar en öppen, kreativ, trygg och trivsam atmosfär där alla behandlas jämlikt och med respekt. 

Du är utbildad till maskiningenjör och har erhållit behörighetsbrev Övermaskinmästarbrev (Fin) eller Sjöingenjör (Sve) och specialbehörighet för krishantering. Tidigare erfarenhet som maskinbefäl på passagerarfartyg är meriterande. Svenska, engelska och finska flyter lätt både muntligt och skriftligt då du tjänstgör som Maskinchef. Som Teknisk chef behöver du kunna svenska och engelska.

Viking Line är en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år. Vi erbjuder goda personalförmåner.

Nytt jobb till sommaren?

Registrera din ansökan med CV och referenser senast den 15 april 2019 på vår hemsida www.vikingline.com.

På eventuella frågor svarar:

Technical Manager Joacim Westerlund, tfn 040 591 0573.

Rekryterare Laura Nieminen, tfn +358 182 7000.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lite mer arbetsglädje!