Vill du ansvara för den tekniska driften på ett av Viking Lines fartyg? Brinner du för utmaningar och ansvar? Då har vi ett förslag. Vi söker 1:e maskinmästare och maskinchefer till ordinarie tjänst. Sök i dag, vi ser fram emot din ansökan och går igenom dem löpande!

Din framtida utmaning

Drivs du av stimulerande arbetsuppgifter och strävar efter att ständigt utvecklas i ditt arbete? Som maskinchef ansvarar du för den tekniska driften av hela fartyget och dessutom ingår du i fartygets ledningsgrupp. Som 1:e maskinmästare leder du det dagliga arbetet. I båda arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för personalen på maskinavdelningen.

Du jobbar gentemot leverantörer och i nära samarbete med bolagets Marine Operations-avdelning samt deltar i affärsplaneringen och uppföljningen av budgeten för din avdelning.

Initiativförmåga, ansvarstagande, teamwork, ärlighet, lojalitet och öppenhet är ord som kan användas för att beskriva dig. Som chef arbetar du för att förverkliga företagets vision och mission och inspirera andra att genomföra den. Du vet hur man skapar en öppen, kreativ, trygg och trivsam atmosfär där alla behandlas jämlikt och med respekt.

Du är utbildad till maskiningenjör och har erhållit behörighetsbrev Övermaskinmästarbrev (STCW III/2) samt har gärna tidigare erfarenhet som maskinbefäl på passagerarfartyg. Svenska, engelska och finska flyter lätt både muntligt och skriftligt. Viking Line är en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år. Vi erbjuder goda personalförmåner och du jobbar ca 165 dagar/år ombord och är ledig ca 200 dagar/år (1–1 avlösningssystem).

Nytt jobb till jul?

Registrera din ansökan med CV och referenser senast den 16 december 2018 på vår hemsida www.vikingline.com. På eventuella frågor svarar Technical Manager Joacim Westerlund, tfn +358 40 591 0573 och/eller ekryterare Laura Nieminen, tfn +358 182 7000. Tillträde enligt överenskommelse.

Lite mer arbetsglädje!