Oxelösunds Hamn ska vara Östersjöns ledande hamnterminal med Europas bästa stuveri. Vi är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Läs mer på www.oxhamn.se.

Vi strävar varje dag mot att bli ännu bättre. Att välja Oxelösunds Hamn, är att välja en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där du jobbar nära dina medarbetare och där du har stora möjligheter att utveckla din kompetens. Du är en viktig del i utvecklingen av Oxelösunds Hamn! Vi söker nu en underhållstekniker och en verksamhetsledare för ordinarie anställning.

Underhållstekniker

I Oxelösunds Hamn har vi många anläggningar och maskiner som behöver fungera och utvecklas för att vi ska kunna producera och möta kundernas behov. Om du har bred teknisk kompetens och trivs i industrimiljö med skärgården runt knuten är detta jobbet för dig.

Tjänsten som Underhållstekniker innebär att du tillsammans med produktions- och underhållspersonal söker optimala tekniska lösningar för att utveckla och säkerställa en bra produktion. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp och analysera data samt driva förbättringsarbete för att långsiktigt och kostnadseffektivt öka anläggningens tillgänglighet och produktivitet. Du har kontroll på anläggningens status och framtida behov samt medverkar vid utarbetning av avdelningens investerings- och handlingsplaner. I nära samverkan med verksamheten ger du också förutsättningar för och utvecklar det förebyggande underhållet. 

För att trivas hos oss behöver du vara ansvarstagande, driven och självgående. Du är van att strukturera och prioritera ditt arbete och du är duktig på att samverka med andra för att uppnå resultat. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av tekniskt underhållsarbete inom industri där du har arbetat processorienterat och stött på flera olika teknikområden. Vi förutsätter också att du:

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kräver gymnasiekompetens och B-körkort. Tjänsten är tills vidare och arbetstiden dagtid. Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Kontaktpersoner:

Patrik Leppänen, Områdeschef Underhållsteknik, tel +46 155 258072. Epost: patrik.leppanen@oxhamn.se.

Jens Jacobsen, Chef Teknik & Underhåll, tel +46 70 2181678. Epost: jens.jacobsen@oxhamn.se.

Verksamhetsledare 

Som verksamhetsledare i Oxelösunds Hamn ansvarar du för att operativt driva och utveckla en av våra produktionsprocesser. Du arbetar med uppföljning och utveckling i vardagen, förbättrar arbetssätt och instruktioner samt leder förbättringsarbete och avvikelsehantering för att skapa förutsättningar för en säker och effektiv process. Allt detta sker nära verksamheten och i tät samverkan med våra duktiga hamnoperatörer. Rollen är knuten till produktionsområde Terminal som arbetar med godshantering på främst bil och järnväg. Du kommer vara en del i ett team med chef, planerare och 17 operatörer i olika skift.

Som verksamhetsledare förväntas du vara en bärare av Oxelösunds Hamns LEAN-baserade arbetssätt som bland annat bygger på principer om säkerhet och effektivitet, ständiga förbättringar, samverkan och minskade slöserier. För att trivas med detta tror vi att du är driven och stimuleras av ständig utveckling. Du är kommunikativ och har förmågan att få människor med dig. Verksamheten är dynamisk så du behöver även vara flexibel och bekväm med att det är mycket som pågår samtidigt. Utöver det ser vi gärna att du:

För tjänsten krävs lägst gymnasiekompetens och B-körkort. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Anställningsform: tillsvidareanställning. Arbetstid: dagtid. Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Kontaktperson:

Daniel Johansson, Områdeschef Terminal, tel: +46 155 258217. Epost: daniel.johansson@oxhamn.se.