Sea Lines söker en Junior Controller till bolagets verksamhet i Svarta Havet med stationering på Åland. På Sea Lines trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett växande bolag där din insats gör skillnad.

Rollen som Junior Controller

Som Junior Controller arbetar du nära verksamheten i en affärsstödjande roll där du är drivande i ekonomisk styrning, analys och uppföljning. I rollen ingår även att vara ett tydligt stöd i budgetering, lönsamhetsberäkningar samt för- och efterkalkyler.

Arbetet innefattar men inte uteslutande, att du:

–  Sköter ekonomisk styrning, löpande uppföljning och kontroll av intäkter och kostnader.

–  Skapar och sammanställer beslutsunderlag till ledning.

–  Är partner/stöd till verksamheten i övrigt; utbilda, ta fram Business Case, kalkyler, internrapportering, beslutsunderlag och proaktivt föreslå samt driva förbättringsåtgärder.

Vi söker dig som:

–  Har, eller är på väg att slutföra, en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande.

–  Har en affärsorienterad inställning.

–  Har mycket goda kunskaper i Excel, datorvana och allmänt systemintresse. Kunskaper i affärssystem samt BI verktyg är meriterande.

–  Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du analytisk, noggrann, nyfiken och har lätt att skapa relationer. Du kan förmedla information på ett enkelt sätt, både i tal och i skrift, har integritet och ett eget driv.

Du kan se saker från olika perspektiv med stort intresse att kontinuerligt förbättra och utveckla aktuella processer och rutiner. Dessutom är du en självständig individ och en angelägen lagspelare som vill växa och utvecklas inom ditt kompetensområde.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till career@slsf.fi, sista ansökningsdag 28/3. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta Staffan Brunnsberg via +358 40 83 27 122 eller staffan.brunnsberg@slsf.fi.

Sea Lines är sedan starten 2011 ett ledande rederi inom Ro-Pax på Svarta Havet. Vi förenar frakt- och passagerartjänster genom att leverera täta, pålitliga och säkra sjötransporter till transport- och speditionsföretag. Vi utvecklar och levererar även industriella logistiklösningar i nära samarbete med tillverkare av tunga industrivaror.