Elektroingenjör till Viking Lines nya fartyg med projektnamn NB488

Är du språkkunnig och drivs av nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla Östersjöns kommande stjärna? Sök idag, vi ser fram emot din ansökan och går igenom dem löpande!

Your future challenge

Viking Line söker en elektroingenjör till Xiamen i Kina för det nya fartyget. Tjänsten är en projektanställning med tillträde enligt överenskommelse. Projektets arbetsspråk är engelska. Viking Lines nya fartyg NB488 beräknas levereras år 2020. Efter projekttiden finns det möjlighet för dig att fortsätta som elmästare på det nya fartyget.

Duties

• Granska ritningar, diskutera och lösa problem tillsammans med varvet.

• Utföra Factory Acceptance Tests (FAT) på det nya fartyget.

• Kontrollera varvets installationer och göra inspektioner ombord på fartyget med varvets kvalitetskontrollant.

• Delta i leverantörers funktionstester ombord på nybygget.

To succeed in this role

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara elmästare på passagerar- eller kryssningsfartyg eller har erfarenhet av nybyggnadsprojekt. Det är en merit om du är behörig som elmästare.  Du är noggrann, ansvarsfull och är självsäker i det engelska språket som arbetsspråk. I den här rollen behöver du också skriva och tala svenska flytande. Som person arbetar du strukturerat och självständigt. Över det ser vi att du är positiv och öppen, har lätt för att ta initiativ med ett genuint driv och stor ambition i ditt arbete.

Our offer

Vi erbjuder ett utmanande och inspirerande jobb i en spännande miljö i Kina och du har ypperliga möjligheter att utvecklas och växa inom yrket.

Interested?

På frågor om tjänsten svarar Team Leader Electric, Tommy Fredrickson, tommy.fredrickson@vikingline.com och Sjöpersonalchef, Lena Marcus, lena.marcus@vikingline.com. Skicka in din ansökan med löneanspråk på www.vikingline.com senast 31 oktober 2018. Intervjuer görs fortlöpande. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag gått ut.

På den här länken kan du läsa mer om fartyget.

Lite mer arbetsglädje!