Är du språkkunnig och drivs av nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla Östersjöns kommande stjärna? Sök i dag, vi ser fram emot din ansökan och går igenom dem löpande!

Your future challenge 

Viking Line söker en elektroingenjör till Xiamen i Kina för det nya fartyget, NB488. Tjänsten är en projektanställning med tillträde enligt överenskommelse. Projektets arbetsspråk är engelska.
 Fartyget beräknas levereras år 2020. Efter projekttiden finns det möjlighet för dig att fortsätta som elmästare på det nya fartyget. 

Duties

• Granska ritningar, diskutera och lösa problem tillsammans med varvet.
• Utföra Factory Acceptance Tests (FAT) på det nya fartyget.
• Kontrollera varvets installationer och göra inspektioner ombord på fartyget med varvets kvalitetskontrollant.
• Delta i leverantörers funktionstester ombord på nybygget.

To succeed in this role

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara elmästare på passagerar- eller kryssningsfartyg eller har erfarenhet av nybyggnadsprojekt. Det är en merit om du är behörig som elmästare. Du är noggrann, ansvarsfull och säker i engelska som är språket vi använder. I den här rollen behöver du också skriva och tala svenska flytande.

Som person arbetar du strukturerat och självständigt. Därutöver ser vi gärna att du är positiv och öppen, har lätt för att ta initiativ och har genuint driv och stor ambition i ditt arbete.

Our offer

Vi erbjuder ett utmanande och inspirerande jobb i en spännande miljö i Kina med rotationssystem 2:1 vilket innebär två månader arbete på plats i Xiamen i Kina och en månad ledighet i hemlandet. Du har ypperliga möjligheter att utvecklas och växa inom yrket.

Interested?

På frågor om tjänsten svarar Team Leader Electric, Tommy Fredrickson, tommy.fredrickson@vikingline.com

och/eller

HR Specialist Laura Nieminen, laura.nieminen@vikingline.com.

Skicka in din ansökan med löneanspråk på www.vikingline.com senast 20 januari 2018. Intervjuer görs fortlöpande. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag gått ut.

Lite mer arbetsglädje!

På den här länken kan du läsa mer om NB488 som ska bli ett av världens allra mest miljövänligaste fartyg.