Viking Line Abp erbjuder stimulerande jobb med goda arbetsförmåner hos en stabil arbetsgivare som varit verksam i rederibranschen i snart 60 år. Jobbet är mångsidigt och ger dig en möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett bra team. Vi arbetar enligt ett 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång ledighet. Vi söker följande:

Motormän

Vi söker dig som är händig och mångsidig med ett genuint intresse för fartygsmaskiner. Vi förväntar oss att du är en bra lagspelare, eftersom du skall ingå i maskinteamet ombord. Du deltar i det dagliga vakt- och underhållsarbetet ombord. Du har lämplig utbildning och behörighet som maskinvaktman och din svenska är flytande både i tal och i skrift.

Styrmän

Vi söker dig som är intresserad av ständigt lärande, utveckling, kommunikation och säkerhetsarbete. Vi förväntar oss att du är en bra ledare med kommunikationsförmåga. Som befäl har du en väsentlig roll i hur fartyget fungerar och hur personalen och passagerarna trivs ombord. 
Du är med och skapar en öppen, kreativ, trygg och trivsam atmosfär där alla behandlas jämlikt. Nyckelord för tjänsten är: säkerhet, ansvar och kommunikation.

II-Maskinmästare


Vi söker dig som är intresserad av personlig utveckling och teknik. 
Vi förväntar oss att du har ingenjörsexamen och minst vaktmaskinmästarbehörighet. Erfarenhet av arbete som maskinbefäl på passagerar- eller rorofartyg är meriterande. Du kommunicerar ledigt på svenska i tal och skrift, då fartygets arbetsspråk är svenska.  Du är även positiv, kommunikativ och ansvarstagande, med god organisations- och samarbetsförmåga.

Båtsman

Vi söker dig som har goda ledarskapsegenskaper, bra ordningssinne och högt säkerhets- och miljötänkande. Vi värdesätter initiativ, ansvarstagande, ärlighet, innovation, lojalitet och öppenhet. Du är händig, mångsidig och har erfarenhet och kompetens att utföra ombord förekommande underhållsarbeten. Du jobbar tätt ihop med däcksteamet och är kontakten till fartygets överstyrman. Behörighetskrav: Båtsman (matros).

Lämna in din ansökan senast 3.2.2019 på https://www.vikingline.com/sv/sok-jobb/.