Tjänsten är en tillsvidareanställning som kommer att överföras till vårt nybygge Aurora Botnia som levereras i april 2021.

Vad kommer du arbeta med?

Som Båtsman är du arbetsledare på däcksavdelningen och din närmsta chef är överstyrman. Du ansvarar för och deltar i avdelningens alla ansvarsområden. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

Vidare är en stor del av arbetet som Båtsman att skapa och upprätthålla en god och trivsam arbetsmiljö bland medarbetarna.

Vem är du?

Hos oss på Wasaline är din personlighet lika viktig som din kompetens. Wasaline strävar till att ha branschens bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär ansvar, samarbete mellan avdelningar, intresse för att utveckla vårt rederi samt våra produkter. Vårt nya fartyg Aurora Botnia kommer att vara världens miljövänligaste passagerarfartyg.

Som person är du ansvarstagande, flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har en förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat och har en fallenhet för att effektivt planera och strukturera upp det dagliga arbetet på avdelningen. Arbetet kräver även att du är lojal och har hög integritet.

Du har en gedigen kunskap och intresse för däcksarbetet och har troligtvis redan arbetat som matros eller båtsman i flera år. Du trivs i rollen som arbetsledare och har ett prestigelöst arbetssätt. Du har ett stort engagemang och vill verka för ett positivt arbetsklimat ombord.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi ser helst att Du har tidigare erfarenhet av Passagerar- RoRo- eller RoPax fartyg.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 16 oktober. Ansökan görs direkt till personalansvariga thomas.grangard@wasaline.com.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Överstyrman ombord chiefoff@wasaline.com.