Trivs du med att ha en spännande varierad roll där du arbetar med att ge den bästa upplevelsen till kunder och samarbetspartners? Vi stärker nu vårt expertteam för skadereglering och söker dig som vill ansluta till vårt glada team i Mariehamn.

Skadereglerare

Om tjänsten:

På vår avdelning för lagstadgad olycksfallsförsäkring är vi specialiserade och marknadsledande på att erbjuda försäkring för sjöfartsbranschen. I den här rollen sköts skadehantering i nära samverkan med kunder och samarbetspartners både på Åland och på fastlandet. Vi är stolta över att kunna erbjuda specialistkompetens i kombination med nära och snabb kundupplevelse.

Om du börjar arbeta i vårt team kommer du få en specialistroll med varierande arbetsuppgifter inom området arbets- och fritidsolycksfallsskador. Arbetet är i hög grad självständigt och du kommer utföra egna utredningar för beslut samt beräkna eventuell utbetalning av ersättningar. Du kommer dagligen att ha kontakt med våra kunder för att ge den bästa expertrådgivningen till våra försäkringstagare.

Om dig:

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att engagera sig i varje kund och ha viljan att hjälpa till. Du kommer att ha stort ansvar i mötet med den skadedrabbade i dennes unika situation och måste samtidigt ge kunden smidig service. För att lyckas krävs det att du kan arbeta strukturerat samtidigt som du är noggrann och att du kan fatta snabba, korrekta beslut enligt våra försäkringsvillkor.

Viktigt för tjänsten är:

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i ett stabilt bolag där kontinuerlig kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Tjänsten är ordinarie på heltid och med goda förmåner.

Kontaktuppgifter:

För mera information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef för Lagstadgat Olycksfall Anne Vainionpää på tel.  +358 18 29627, anne.vainionpaa@alandia.com.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt men senast den 31.05.2020 via denna länk: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9510b07e

Alandia i korthet

Alandia är en framgångsrik försäkringsgrupp, som är inriktad på marin- och fritidsbåtförsäkring. Kontoren finns i Mariehamn, Helsingfors, Stockholm och Göteborg. Bolaget har ca 110 anställda. Mer information hittar du på www.alandia.ax.