Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Oxgas är ett helägt dotterbolag till Oxelösunds Hamn. Oxgas ska projektera, äga och driva LNG-terminalen i Oxelösunds Hamn. Läs mer på www.oxhamn.se.

Om tjänsten som affärsutvecklare/säljare

Vi söker en driven säljare som vill fortsätta utveckla affärer tillsammans med oss. Du kommer att få jobba med ett av branschens starkaste varumärken och hantera en mängd olika typer av affärer. Vi kallar oss ”THE ALL INCLUSIVE PORT” och vi erbjuder våra kunder alltifrån långsiktiga etableringslösningar till enstaka spot-affärer, alltid specialanpassat efter kundens behov. Just nu händer det mycket hos oss och det finns många intressanta frågor att bita tag i.

Till dig erbjuder vi en fri roll där du tar mycket eget ansvar. Du ingår i ett team om tre personer på vår marknadsavdelning och tyngdpunkten i ditt uppdrag är att utveckla hållbara affärer tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Mycket av din tid lägger du på att bygga och vårda relationer och lära känna kundernas behov för att sedan kunna sy ihop lösningar som överträffar deras förväntningar. Vi tror på personliga möten vilket medför en del tid på resande fot.

Vi söker en relationsbyggare

Vi vet inte vem du är än men några saker känner vi oss ganska säkra på. Du har varit med tidigare och vet hur man gör affärer. Du har sedan länge förstått vikten av att bygga bra relationer. När det krävs känner du dig trygg med att hantera förhandlingssituationer och att räkna på priser och affärsupplägg. Om du har erfarenhet från industri, logistik och/eller internationella affärer så är det meriterande.

Utöver detta tror vi att nyckeln till framgång ligger i din personlighet. Du har ett driv och en analytisk förmåga som gör att du kan hitta kreativa lösningar på de utmaningar du ställs inför. Bäst trivs du när det händer saker och du får ha mycket kontakt med andra människor. I relationer är du flexibel, prestigelös och lyhörd för andras behov. Dessutom tror vi att du är duktig på att prioritera och fatta väl avvägda beslut.

Känner du igen dig? Då vill vi ha din ansökan senast den 15 mars.

Övrigt

Kontaktpersoner

Marknadschef, Fredrik Nikander, tel +46 155 258161. Epost:  fredrik.nikander@oxhamn.se.