Vi söker en

2:e styrman till Viking Cinderella

Är säkerhet och ansvar en hederssak för dig? Är du en strukturerad, öppen och kommunikativ person med erfarenhet av ledarskap? Vi erbjuder dig en intressant och stimulerande jobbutmaning ombord!

Som befäl har du en väsentlig roll i hur fartyget fungerar och hur personalen samt passagerarna trivs ombord. Arbetet kräver goda kunskaper i ledarskap och kommunikationsförmåga. Nyckelord är säkerhet, ansvar och kommunikation.

Vi söker en styrman som inom en viss tid kan påbörja en lotsutbildning samt vikariera som överstyrman. Vi ser därför gärna att du har en examen som sjökapten, samt som minsta behörighet fartygsbefäl, klass II.

Vi förväntar oss att du har ett högt säkerhetstänkande och är positiv, öppen, kommunikativ, ansvarstagande och kan arbeta strukturerat och självständigt. Du kommunicerar ledigt på svenska och engelska i tal och skrift. Fartygets arbetsspråk är svenska.

Du har god organisations- och samarbetsförmåga, är öppen för utmaningar och kan arbeta i ett högt och varierande tempo, både självständigt och i team. Du klarar av att arbeta i en stundvis stressig arbetsmiljö och har förmågan att fatta snabba beslut vid behov.

Vi värdesätter initiativ, öppenhet och ärlighet. Du är öppen för att tänka nytt och intresserad av ständigt lärande och kontinuerlig ut¬veckling, både för dig själv och dina medarbetare.

Viking Line är en stabil arbetsgivare, som har varit verksam i rederibranschen i sextio år. Vi arbetar enligt ett 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång ledighet.

Tjänsten är ordinarie och tillsätts enligt överenskommelse.

På eventuella frågor svarar:

Senior Befälhavare Jan-Tore Thörnroos +358 40 060 4021

HR specialist Laura Nieminen +358 18 27 000

Registrera din ansökan på vikingline.com med CV inkl. referens senast 3 november 2019