Vårt fartyg M/S Wasa Express trafikerar året runt på den kortaste sjövägen mellan finländska fastlandet och Sverige. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder. Vi är pålitliga, vänliga och värderar hög kvalitet. Hos oss får du uppleva verkligt go och framåtanda. Du får jobba med trevliga och duktiga kollegor samt vara med i Kvarkentrafikens framtid, från första parkett.

Wasaline befinner sig i en intensiv fas där byggnationen av vårt nya fartyg just inletts. Vi vill nu förstärka vårt team med att anställa en ordinarie

PERSONALADMINISTRATÖR/ HR-SPECIALIST

Vill Du vara med och utveckla rederiet mot nya framgångar? Är Du en lagspelare som kan jobba i högt tempo och hålla en positiv anda i teamet? För att lyckas med uppgiften som Personaladministratör och HR-specialist bör du ha utmärkta språkkunskaper i finska och svenska samt goda kunskaper i engelska. För oss är det viktigt med personlig lämplighet. Som person är du proaktiv och duktig på att ta initiativ. Skulle du dessutom beskriva dig som effektiv, orädd och positivt lagd? Då tror vi att du kommer bli uppskattad av dina nya kolleger. Du är snabblärd, en van administratör och har god förmåga att arbeta självständigt.

Erfarenhet inom rederibranschen eller tidigare erfarenhet av HR räknas som en merit.

Till Dina arbetsuppgifter hör bland annat att

Du kommer att vara medlem i vår säkerhetsorganisation och bör vara bosatt i Österbotten. Din fysiska arbetsplats finns på kontoret i Vasa. Vi ser fram emot Din ansökan med löneanspråk per email till rederiets VD Peter Ståhlberg peter.stahlberg@wasaline.com. Ansök senast den 15.10.