Senior Captain till Wasaline

Till övervakare av vårt nybygge M/S Aurora Botnia söker vi en

SENIOR CAPTAIN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställningstid och tjänsten övergår till att vara senior befälhavare ombord på Aurora Botnia när den kommer i trafik i början av maj 2021. Under nybyggnationstiden övervakar Du fartygsbyggnationen i Raumo tillsammans med teamet samt deltar i konceptutvecklingen med manualer, ISM, träning av besättning etc.

Vem är du? Hos oss på Wasaline är din personlighet lika viktig som din kompetens. Wasaline strävar till att ha branschens bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär ansvar, samarbete mellan avdelningar, intresse för att utveckla vårt rederi samt våra produkter. Vårt nya fartyg Aurora Botnia kommer att vara världens miljövänligaste passagerarfartyg.

Vi lägger stor vikt på dina ledaregenskaper, ditt säkerhetsfokus samt din goda kommunikationsförmåga på finska, svenska och engelska. Du är samarbetsorienterad och kan fatta beslut även i pressade situationer. Vi ser även att du har lätt att samarbeta då man jobbar tätt och periodvis intensivt med övrig besättning. Tjänsten kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Förutom de sedvanliga behörigheterna och certifikaten för en befälhavare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av nybyggnadsövervakning samt även av Passagerar-, Ropax- eller Roro-fartyg i allmänhet. Erfarenhet från Passagerar- eller kryssningsfartyg med POD drift räknas som merit.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast den 31 december 2020. Ansökan görs direkt till verkställande direktör peter.stahlberg@wasaline.com.

Wasaline, som ägs av Kvarken Link Oy, är världens nordligaste rederi, som dagligen transporterar passagerare och gods mellan Vasa, Finland och Umeå i Sverige. I april 2021 levereras Wasalines nya färja, som byggs på skeppsvarvet Rauma Marine Constructions, Finland.

Mer information: www.wasaline.com.